Ahmet MERCAN

Cezaevi bahçesinde Adliye ve cezaevi personeli iftar açarken Müdür Zahit Şan, Cezaevinde yatan Hükümlülere de iftar verdi.

Mükemmel bir ortam sağlayarak iftar veren Cezaevi Müdürü Zahit Şan iftar programlarını geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek “ Bu yıl Üçüncüsünü düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar programına katılan Başta Cumhuriyet Başsavcımız Adem bey olmak üzere, Cumhuriyet Savcılarımız Ekrem Güven ve Emre Kaya beye, Hakimlerimize, tüm Adliye personel arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Amacımız birlik ve beraberliğimizi ortaya koymak ve Amir ve personelin dayanışma içerisinde olduğunu göstermektir. İftar programlarımızı geleneksel hale getirerek her yıl düzenli olarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Cezaevi Müdürü Zahit Şan’ın verdiği iftara katılan Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir “ Hendek Cezaevinde meslektaşlarımız, adliye personeli, Cezaevi personeli ve Jandarma personelinin katılımıyla düzenlenen iftar programında emeği geçen başta Cezaevi müdürümüz Zahit Şan olmak üzere tüm personelimize teşekkür ederim. Hendek’ teki son günlerimizde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşattıkları için ayrıca minnettarım. Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın” ifadelerine yer verdi.

 İftar sonrası Çaylarını yudumlayan misafirler bol bol sohbet etme imkanı buldular.